BATMAN / MERKEZ - Mezopotamya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

MART AYI ÖRNEK ÖĞRENCİSİ SEÇİLEN GÖKHAN ULUÇ'U TEBRİK EDERİZ.

Şbt

ŞUBAT AYI ÖRNEK ÖĞRENCİSİ SEÇİLEN 10/A BÜRO YÖNETİMİ ÖĞRENCİSİ ELANUR DEMİR'İ TEBRİK EDERİZ.

Şbt

Ock

Okulumuzda örnek davranışları ödüllendirmek ve bu davranışlara teşvik amacıyla düzenli periyotlarla, ayın öğrencisi seçilmektedir. Ocak ayı örnek öğrencisi seçilen RUKİYE EKİNCİ'yi tebrik ederiz.

e-Twinning Projelerimizin Çağrıları

Ock

Öğrencilerimizi ve sınıf rehber öğretmenlerini tebrik ederiz.

Ara

Okulumuzda örnek davranışları ödüllendirmek ve bu davranışlara teşvik amacıyla düzenli periyotlarla, ayın öğrencisi seçilmektedir. YUSUF EMİR YEŞİLBAŞ'ı tebrik ederiz.

Ekm

Mesem sınavları tarihi belli olmuş olup 24 Kasım 2023 Cuma günü saat 15.00'tedir. Ara sınıfların sınava katılması zorunlu olup sınava girecek öğrencilere başarılar dileriz.

Ekm

Son sınıf ve beklemeli öğrencilerden tek dersten sorumlu olan öğrencilerin 23/10/2023 tarihine kadar okul müdür yardımcımız Yusuf ABLAK'a müracaat etmesi gerekmektedir.

Ekm

Turizm sınıfları Ekim Dönemi sorumluluk sınav takvimi aşağıdaki ekte olup, sınava girecek öğrencilerimize başarılar öğretmenlerimize kolaylık dileriz.

Eyl

9.Sınıfların alan seçimi sonuçları belli olmuş olup öğrencilerimize yeni sınıf ve alanlarında başarılar dileriz.

Eyl

Eylül dönemi büro yönetimi sınıflarımız için sorumluluk sınav takvimi  ve sınava girecek ilgili öğrenciler aşağıdaki eklerdedir, sınava girecek öğrencilerimize başarılar dileriz.